Menu Button

De leukste zanglessen van de Achterhoek

De leukste zanglessen van de Achterhoek

Bij House of Pop in Borculo krijg je op de leukste en modernste manier zangles. De zanglessen worden zo ingericht dat we altijd iets doen wat jij leuk vind maar er toch veel van leert. Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk op je gemak te stellen zodat jij je volledig durft te laten gaan. Plezier en vertrouwen staan altijd voor op maar natuurlijk leer je ook een heleboel!

De lesinhoud

De lessen duren 30 minuten en zijn 1 op 1. In het leslokaal is een piano aanwezig waarop de docent je kan begeleiden tijdens inzingoefeningen of een liedje, maar deze kunnen ook afgespeeld worden op de aanwezige geluid set. Zo leer je zowel met een instrument mee zingen als met karaoke.
De les begint altijd met max. 10 minuten inzingen, dit om je stem goed op te warmen en klaar te stomen voor het nummer wat je gaat zingen. Na deze 10 minuten gaan we bezig met een nummer naar keuze, dit kan in elke muziekstijl zijn die je wil! Via het nummer gaan we kijken welke stukken beter kunnen en wat daar juiste oefeningen voor zijn. Op deze manier leer je op een leuke manier je stem ontwikkelen zodat je de technieken ook in andere nummers kan gebruiken. Daarnaast gaan we ook bezig met performance en microfoon technieken, hoe sta jij op het podium en hoe werkt een microfoon?
Naast de lessen is het handig om minimaal 3x per week een kwartier te oefenen, je stembanden zijn spieren die zich moeten ontwikkelen en door regelmatig te oefenen zal je sneller groei zien!

Wat komt er allemaal bij kijken?

Het enige wat je nodig hebt om te kunnen zingen is je stem! In dat opzicht is het het voordeligste instrument wat je kan kiezen!
Je kan op een bepaald punt de keuze maken om te investeren in een microfoon, hiermee kan je thuis oefenen aan je microfoon technieken die je in de lessen leert.
Het lesmateriaal krijg je altijd van de docent, dit zal gaan over oefeningen om te groeien in je zang!

Wie komen er allemaal op les bij House of Pop?

House Of Pop heeft al veel verschillende jongens, meisjes dames en heren mogen ontvangen van binnen en buiten Berkelland zoals Borculo, Ruurlo, Lochem, Laren, Geesteren, Gelselaar, Noordijk, Neede, Haaksbergen, Eibergen, Beltrum, Rekken, Rietmolen etc. De leeftijden variëren van 5 jaar tot zelfs 65 jaar.

De kosten

De lessen kosten voor leerlingen tot 21 jaar oud €15,-. Leerlingen van 21 jaar en ouder betalen €18,15. Je krijgt maandelijks een factuur opgestuurd voor de gevolgde lessen en zit niet vast aan een abonnement.

Waar bestaat je stem uit?

Je stem ontstaat niet alleen door je stembanden zoals veel mensen denken maar er zijn veel factoren die invloed hebben op hoe je je stem kan laten klinken. Namelijk:
-          Ware stemplooien
-          Valse stemplooien
-          Strottenhoofd
-          Strottenklepje
-          Kaak
-          Mond & lippen
-          Tong
-          Middenrif / buikspieren / flanken
-          Ademhaling
-          Rugspieren

 

Zingen is een topsport en je gebruikt een hele hoop spieren. Dit kan afschrikken als je het zo opgesomd ziet staan maar maak je niet druk. Deze dingen gebruik je namelijk ook tijdens het spreken, het doel is om je er bewust van te maken zodat je alles kan aansturen en zo je sound kan aanpassen.