Menu Button

Bandcoaching in de Achterhoek

Laat je band of act coachen door een ervaren geschoolde muzikant.

Speel je in een band met meerdere kapiteins? Heb je net dat extra zetje nodig voor je eerste optreden? Moet je werken aan je podiumpresentatie? Heb je een technische of hospitality rider nodig? Kunnen je arrangementen spannender? Of wil je eens feedback krijgen van een extra persoon? Dan is het slim om een band coaching te nemen bij House Of Pop

 

Hoe gaat zo'n band coaching te werk?

Een band coaching duurt 1,5 uur en is bij House Of Pop in een repetitie ruimte. Je kan het vergelijken met een repetitie met een coach erbij die de band tussendoor stil legt, dingen uitprobeert, uitlegt en veranderd. Op deze manier weet de coach zijn vinger op de zere plek te leggen en zo het product te verbeteren. Van te voren kan je aangeven op welke punten je gecoacht wil worden en waar de focus op moet komen te liggen.

 

Wie geven er band coaching?

Alle docenten van House Of Pop zijn in principe bevoegd om band coaching te geven. We hebben een ruim aanbod in stijlen en hoofdvakken betreft coaches. Alle docenten hebben ruime bandervaring en hebben zelf ook jarenlang coaching gehad van de Nederlandse top. Ook zitten er coaches tussen die gespecialiseerd zijn in het papierwerk om de optredens heen, zoals technische riders maken, of een hospitality rider.

 

Coaching in eigen geschreven muziek


Schrijf je je eigen nummers, maar vind je het moeilijk om hier een arrangement bij te maken of vind je het moeilijk om je liedjes af te schrijven of heb je het hele lied met arrangement al af, maar mis je toch die finishing touch? Ook daar hebben we coaches voor die je met alle plezier helpen. Onze docenten zijn theoretisch goed onderlegt en een aantal zijn ook erg ervaring met het schrijven van eigen werk/arrangementen.