Aanbod :

Zang

Zie hier een cover van docent Anouk:

 

Je stem is een mooi, persoonlijk en kwetsbaar instrument. Je bent namelijk zelf je instrument. Daarom is het belangrijk dat je de juiste technieken leert, zodat je optimaal gebruik kunt maken van jouw instrument. In de zanglessen leer je die verschillende technieken. Naast de zangtechnieken ga je in de lessen ook werken aan performance, expressie, communicatie, inlevingsvermogen, etc. Je zal zo breed mogelijk opgeleid worden. Daarbij moet je ook denken aan verschillende zangstijlen en genres. Of je nou beginnend of gevorderd zanger/zangeres bent, bij House Of Pop ben je aan het juiste adres!

Aanmelden proefles

Lesgeld tot 21 jaar:

€15,-

Lesgeld vanaf 21 jaar:

€18,15

Lesduur:

30 minuten

Renée Bisschop

Renée Bisschop heeft al zo’n 5 jaar leservaring. Ze heeft ervaring met 1-op-1, duo- en groepslessen. Ook geeft zij verschillende workshops. Na de middelbare school heeft zij opleiding uitvoerend artiest afgerond en momenteel studeert zij Zang aan het conservatorium in Enschede. Renée is een allround zangeres met veel bandervaring in verschillende stijlen. Op het moment is zij ook dirigent van het popkoor Care For Music. 

Renée Bisschop

Anouk Post

Op 3 jarige leeftijd wist Anouk al heel goed wat ze wou, ze wilde zangeres worden en van deze droom is ze nooit afgeweken. Na jaren van zanglessen en twee verschillende opleidingen is deze droom werkelijkheid geworden. Samen met haar eigen band verteld ze haar verhalen in muzikale vorm en daarnaast speelt ze samen met haar beste vriendinnetje de leukste covers in duo vorm. Zangles geven is ook één van haar grote passies. Als zangeres heeft ze veel meegemaakt en ze vind niks leuker dan deze kennis door te geven aan anderen. Samen werken aan zo iets persoonlijks als je stem is een hele grote eer!

Anouk Post

Downloads