Aanbod :

Gitaar

Check hier docent Ruben in actie:

 

Met de gitaarlessen ga je zo snel mogelijk liedjes spelen. Je krijgt eerst een goede fundering, waar je daarna verder op kunt bouwen. De basis leer je op een leuke en gemakkelijke manier, waardoor het toegankelijk is voor zowel jong als oud. De lessen bieden je een ondergrond voor verschillende stijlen, waaronder: fingerpicking, ‘kampvuur’-gitaar, rhythm-gitaar, lead-gitaar en alles daartussenin. 

Ook is de les volledig aan te passen naar je eigen wens en niveau. Daarnaast is de les geschikt voor zowel beginners en gevorderden, die bijvoorbeeld willen doorstromen naar een MBO of HBO-opleiding in de muzikale sector.

 

 

Aanmelden proefles

Lesgeld tot 21 jaar:

€17,-

Lesgeld vanaf 21 jaar:

€20,57

Lesduur:

30 minuten

Ruben Verkerke

Op 10 jarige leeftijd zag Ruben voor het eerst de film ‘Back To The Future.’ Na het zien van de scène waarin het hoofdpersonage ‘Marty McFly’ een compleet ongepaste jaren-80 shred solo speelt wist hij het zeker, hij wilde gitaar spelen! In het begin haalde hij zijn inspiratie vooral uit grootheden als Jimi Hendrix, Gary Moore en Philip Sayce. Later kwamen daar technische reuzen als Paul Gilbert, Guthrie Govan en Steve Vai bij. Na op de opleiding Artiest (VISTA COLLEGE) les te hebben gehad van o.a Pieter Vermeulen en Joost Vergoossen is Ruben verder gaan studeren aan het ArtEZ conservatorium te Enschede. 

 

“Muzikaal gezien heeft Yngwie Malmsteen het aan het rechte eind, more is more!”

Ruben Verkerke

Downloads