Aanbod :

Gitaar

Check hier docent Vincent in actie:


Check hier docent Ruben in actie:

 

Met de gitaarlessen ga je zo snel mogelijk liedjes spelen. Je krijgt eerst een goede fundering, waar je daarna verder op kunt bouwen. De basis leer je op een leuke en gemakkelijke manier, waardoor het toegankelijk is voor zowel jong als oud. De lessen bieden je een ondergrond voor verschillende stijlen, waaronder: fingerpicking, ‘kampvuur’-gitaar, rhythm-gitaar, lead-gitaar en alles daartussenin. 

Ook is de les volledig aan te passen naar je eigen wens en niveau. Daarnaast is de les geschikt voor zowel beginners en gevorderden, die bijvoorbeeld willen doorstromen naar een MBO of HBO-opleiding in de muzikale sector.

 

 

Aanmelden proefles

Lesgeld tot 21 jaar:

€15,-

Lesgeld vanaf 21 jaar:

€18,15

Lesduur:

30 minuten

Vincent van Vliet

Toen Vincent op zijn 12e eindelijk zijn eerste gitaar-starters-setje kocht, ontdekte hij zijn passie voor muziek. Vanaf de middelbare school speelt hij in rockbands, waarna hij zijn muzikale carrière voortzette op de opleiding Ondernemend Artiest (Podiumacademie Twente). Door in de indie-rockband ‘We All Kissed Beth Cooper’ te gaan spelen en gecoacht te worden op school, is Vincent muzikaal op zoek gegaan naar zichzelf en heeft hij erg veel opgetreden. Hier ontstond ook de behoefte om zijn kennis over te brengen op anderen en begon hij lessen te geven. Zijn voorliefde voor progressieve rock/metal en doordachte, mooie liedjes hebben hem naar de ArtEZ Popacademie in Enschede geleid, waar hij elke dag wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Door zijn ervaring, mentaliteit en muzikaliteit is hij veelgevraagd. Op een podium staan, dat is voor hem echt genieten.

“Ik wil de beste muzikant worden die ik kan zijn, en ik wil plezier hebben terwijl ik dat doe.”

Vincent van Vliet

Ruben Verkerke

Op 10 jarige leeftijd zag Ruben voor het eerst de film ‘Back To The Future.’ Na het zien van de scène waarin het hoofdpersonage ‘Marty McFly’ een compleet ongepaste jaren-80 shred solo speelt wist hij het zeker, hij wilde gitaar spelen! In het begin haalde hij zijn inspiratie vooral uit grootheden als Jimi Hendrix, Gary Moore en Philip Sayce. Later kwamen daar technische reuzen als Paul Gilbert, Guthrie Govan en Steve Vai bij. Na op de opleiding Artiest (VISTA COLLEGE) les te hebben gehad van o.a Pieter Vermeulen en Joost Vergoossen is Ruben verder gaan studeren aan het ArtEZ conservatorium te Enschede. 

 

“Muzikaal gezien heeft Yngwie Malmsteen het aan het rechte eind, more is more!”

Ruben Verkerke

Downloads