Menu Button

Aanbod :

Basgitaar

De baslessen zullen vooral gefocust zijn op de doelen van de leerling. Dat kan op elk niveau, van leren welke vakjes je moet indrukken om een bepaalde noot te spelen tot slappen of dat ene moeilijke nummer van je favoriete band spelen. Het niveau van de leerling is niet belangrijk. De docent wil vooral laten zien hoeveel plezier je kan hebben van de basgitaar en de muziek. 

Wat je van de lessen kan verwachten is dat je ook uitleg krijgt over de muziektheorie en dat dat gekoppeld wordt aan de basgitaar. Je krijgt kennis van verschillende stijlen en alles om de basgitaar zelf (versterkers, effecten etc). Je zal zeer zeker enthousiast gemaakt worden voor een onderschat instrument, maar die zo ongelooflijk tof kan zijn!

 

 

Aanmelden proefles

Lesgeld tot 21 jaar:

€17,-

Lesgeld vanaf 21 jaar:

€20,57

Lesduur:

30 minuten

Reinier Klaassen

Sinds het horen van Bohemian Rhapsody, is Reiniers leven niet meer hetzelfde geweest. Op zijn elfde wilde hij een gitarist worden die zo breed inzetbaar was als maar kan. Met ervaring die hij heeft opgedaan met projecten in de 80’s hardrock met Bert Heerink (Vandenberg), tot het spelen van klassieke Motown hits en het opnemen van catchy pop tunes, kan Reinier je verder helpen met jouw tocht door gitaarland.

Reinier Klaassen

Downloads