Aanbod :

Basgitaar

zie hier onze basdocent Sigi in actie

De baslessen zullen vooral gefocust zijn op de doelen van de leerling. Dat kan op elk niveau, van leren welke vakjes je moet indrukken om een bepaalde noot te spelen tot slappen of dat ene moeilijke nummer van je favoriete band spelen. Het niveau van de leerling is niet belangrijk. De docent wil vooral laten zien hoeveel plezier je kan hebben van de basgitaar en de muziek. 

Wat je van de lessen kan verwachten is dat je ook uitleg krijgt over de muziektheorie en dat dat gekoppeld wordt aan de basgitaar. Je krijgt kennis van verschillende stijlen en alles om de basgitaar zelf (versterkers, effecten etc). Je zal zeer zeker enthousiast gemaakt worden voor een onderschat instrument, maar die zo ongelooflijk tof kan zijn!

 

 

Aanmelden proefles

Lesgeld tot 21 jaar:

€17,-

Lesgeld vanaf 21 jaar:

€20,57

Lesduur:

30 minuten

Sigi Hagenaars

Op de middelbare school kwam ineens de basgitaar in beeld. Dit voelde meteen goed en na een jaar of 2 wilde Sigi zijn eigen basgitaar gaan bouwen. Met dit zelfgebouwde instrument werd hij aangenomen op het conservatorium waarin hij in veel verschillende bands met een zo mogelijk nog breder scala aan genres terecht kwam. Hierdoor is hij een heel veelzijdige bassist met ruime podiumervaring. Na 4 jaar studeerde hij af aan ArtEZ in Enschede om zijn weg in de muziek voort te zetten.

"Lesgeven gaat over plezier en motivatie naar boven halen in de leerling. Ik zie het als mijn eerste prioriteit dat de leerling enthousiast is. De leerling bepaalt samen met mij het doel van de lessen, of het nou gaat om alleen plezier maken met muziek of beroepsmatig muzikant willen worden. Aan de hand daarvan maak ik een plan om de leerling dat te laten bereiken. Samen gaan we ervoor”

Sigi Hagenaars

Downloads